Zoek je USA cars in Groningen? Bij Zeller USA Cars ben je aan het juiste adres. Onze diensten richten zich voornamelijk op het onderhouden en repareren van Amerikaanse Occasions. Daarnaast staan er incidenteel occasions bij ons te koop in de garage. Bel ons gerust op voor meer informatie over het aanbod.

USA Cars Groningen

Onderhoud en reparatie

Het tijdig laten onderhouden van jouw Amerikaanse klassieker is van groot belang. Daarmee kan je vervelende problemen, zoals bijvoorbeeld een versnellingsbak die niet meer soepel schakelt, voorkomen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het repareren van problemen met jouw auto. Heb je geen Amerikaanse auto maar wil je wel graag naar onze garage? Geen probleem want wij repareren iedere auto.

Airco onderhoud

Bij het onderhouden van uw auto is vaak het eerste waar mensen aan denken de auto zelf. Natuurlijk is dit belangrijk, maar er zijn ook andere onderdelen wat belangrijk is voor een prettige rij ervaring. Bijvoorbeeld een goedwerkende airco. Wanneer het buiten warm is en je wil lekker koele lucht in jouw auto dan kan een airco de uitkomst bieden. Wij raden aan om tijdig de airco te laten controleren en bijvullen. Zeller USA cars beschikt over verschillende aircosystemen waardoor we de bekende aircogassen R134a en R1234yf kunnen bijvullen.

Revisie van motoren

Naast de leuke aspecten van het lekker rijden in jouw Amerikaanse oldtimer doen zich soms ook problemen voor. Motorproblemen is een veel voorkomende en vervelend wanneer jij net wil gaan rijden. Zeller USA Cars helpt je weer snel op de weg door een volledige motor revisie uit te voeren. Zo kunnen we snel problemen verhelpen en mogelijke problemen opsporen. Wij controleren bijvoorbeeld bepaalde onderdelen op oliën, vetten en andere aanslag vormen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Zeller USA cars houden we van klassieke Amerikaanse auto’s. We richten ons voornamelijk op de reparatie en onderhoud van USA cars in Groningen. Wanneer je niet beschikt over een Amerikaanse auto maar toch een onderhoudsbeurt of reparatie bij ons wil laten uitvoeren dan kan je bij ons terecht. Heb je vragen aan ons dan kan je altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Uiteraard kan je ook bij ons langskomen in de garage.