Ben je op zoek naar USA cars in Friesland? Zeller USA cars specialiseert zich op het gebied van Amerikaanse klassiekers. De diensten die wij aanbieden zijn voornamelijk gericht op het onderhouden en repareren van Amerikaanse oldtimers. Daarnaast bieden we ook enkele mooie occasions aan.

Onderhoud en reparatie

Niks is zo fijn als in een auto rijden die loopt als een zonnetje. Wij hebben er een hekel aan om te rijden met een auto die bijvoorbeeld slecht schakelt. In onze garage bieden we daarom diensten aan om uw automaatbak te flushen. Dit is een methode die problemen verhelpt of zelfs voorkomt. Wij overleggen graag met je wat we voor jou kunnen betekenen.

Revisie van motoren

Om problemen met de motor te verhelpen kan het soms noodzakelijk zijn om een goede check te laten doen. Zeller USA Cars controleert uw motor op verschillende punten en vervangt deze waar nodig. Als voorbeeld ontdoen we bepaalde onderdelen van oliën, vetten en andere aanslagvormen. Verder voeren we een inspectie uit om te analyseren waar bepaalde mankementen zitten.

Airco onderhoud

Een goed werkende airco is voor iedere auto belangrijk. Met name in de zomer is het comfortabel om te beschikken lekkere koele lucht. Het tijdig onderhouden van uw aircosysteem is daarom ook noodzakelijk. Onze garage beschikt over verschillende systemen waardoor we meerdere aircogassen kunnen vervangen. Bekende aircogassen zijn R134a en R1234yf. Voor het aanvullen van beide aircogassen bent u bij ons op het juiste adres.

Wat kan Zeller USA cars voor u betekenen?

Wij vinden het belangrijk dat we USA cars eigenaren in Friesland kunnen helpen. Naast het onderhouden en repareren van Amerikaanse klassiekers kunnen we deze service ook verlenen voor normale auto’s. Heb je nog vragen aan ons of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Zeller USA Cars via de telefoon of e-mail en wij helpen u graag verder!