Reparatie en onderhoud aan auto’s is iets wat iedere eigenaar van een auto tegenkomt. Zeller USA Cars specialiseert zich in het onderhouden en repareren van Amerikaanse klassiekers. We lopen graag jouw auto na op mankementen en kunnen ook voordat problemen preventief verhelpen. Tijdig onderhoud is essentieel voor het verhelpen van problemen maar is ook belangrijk voor het voorkomen ervan. Naast het onderhouden en repareren van Amerikaanse oldtimers kan iedere andere auto ook bij ons terecht. Wij helpen graag iedere auto eigenaar!

Een voorbeeld wat wij voor u kunnen doen is het flushen van uw automaat bak. Daarmee kunnen problemen met het schakelen voorkomen en verholpen worden. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het bijvullen van de aircogassen R134a en R1234yf. Er zijn niet veel garages die over beide aircogassen beschikken, omdat voor iedere gas een apart systeem benodigd is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden voor de onderhoud en reparatie van jouw auto? Neem dan contact met ons op via de telefoon of mail. Natuurlijk kan je ook altijd bij ons langskomen in de garage.

reparatie-&-onderhoud

reparatie-onderhoud2