Zoek je een Amerikaanse auto garage? Zeller USA Cars specialiseert zich in het onderhouden en repareren van Amerikaanse klassiekers. Ook normale auto’s kunnen bij ons terecht. Wat kan je zoal vinden in onze garage van Amerikaanse auto’s vraag je je misschien af. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor onderhoud van jouw auto. Wij bieden bijvoorbeeld een aircoservice waarbij we verschillende typen aircogassen kunnen aanvullen. Ook kunnen wij uw automaat flushen met onze speciale reinigingssystemen.

Onderhoud en reparatie

Wil je graag jouw Amerikaanse oldtimer klaar maken om weer de weg op te kunnen gaan? Voor onderhoud en reparatie ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan graag met je in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen. Wij kunnen bijvoorbeeld de automaat van uw auto flushen (spoelen). Dit is een techniek waarmee u klachten aan uw versnellingsbak kunt voorkomen en ook verhelpen. Niemand wil een automaat met slecht schakelgedrag.

Airco onderhoud

Vooral in de warmere tijden van het jaar kan het heerlijk zijn om over een goede airco te beschikken. Wij bieden service mogelijkheden om aircogassen te verversen of aan te vullen. Bekende aircogassen zijn airco R134a en airco R1234yf. Voor beide gassen zijn verschillende onderhoudssystemen noodzakelijk. Wij beschikken over beide systemen en kunnen u daarom goed helpen bij uw airco onderhoud.

Wat kan Zeller USA Cars voor u betekenen?

Wij kunnen zowel Amerikaanse als normale auto’s voor u onderhouden en repareren. Door de systemen die wij beschikbaar hebben kunnen wij uw automaat flushen zodat mogelijke problemen voorkomen kunnen worden. Ook het onderhouden van uw aircosysteem kunnen wij verzorgen doordat wij verschillende onderhoudssystemen beschikbaar hebben. Auto’s met het aircogas R134a en R1234yf kunnen bij ons terecht. Heb je vragen aan ons of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord. Natuurlijk kan je ook altijd bij ons in onze Amerikaanse auto garage langs komen.